Producten

 

Website laten maken door Scalileo

Scalileo voorziet in alles wat nodig is om een online website te laten maken.
Wij maken websites en webapplicaties en verzorgen de domeinnaamregistratie, hosting en onderhoud.
 

Indien uw website bepaalde functionaliteiten nodig heeft, kunnen wij deze implementeren. Indien mogelijk maken wij gebruik van open source produkten zodat we de kwaliteit hoog en de kosten laag kunnen houden.

Professionele Website:

Een voor u op maat gemaakte statische website inclusief  contactformulier.
 

Online webwinkel: klik hier om voorbeeld Joomla VirtueMart te bekijken.

Wij bouwen webwinkels gebaseerd op Zencart  Joomla  VirtueMart en Mijn Webwinkel

Wij plaatsen de winkel op de door u gewenste domeinnaam, plaatsen uw logo in de winkel en passen de kleuren naar wens aan. Ook installeren we de database waarin alle artikelinformatie wordt opgeslagen.

In het administratiedeel van de winkel kunt u zelf produkten toevoegen.

Desgewenst kunnen wij de winkel voor u vullen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de hoeveelheid produkten (enkele tientallen of vele duizenden) en de manier waarop de produktinformatie aangeleverd wordt.

Content Management Systeem:

CMS systemen die wij gebruiken zijn:  Drupal  - Joomla - WebsiteBaker

Af en toe zult u de inhoud van uw website willen wijzigen.
Met dit pakket krijgt u de beschikking over een uitgebreid maar toch zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

Met dit uitgebreide CMS kunt u ook zelf nieuwe pagina's aan uw website toevoegen. Dit CMS kan uitgebreid worden met modules zoals nieuwspagina's, een kalender, een gastenboek, een downloadgallery en een fotoalbum. Ook kunnen gebruikersgroepen met verschillende rechten voor bekijken en beheren van de website beheerd worden.
U krijgt van ons support bij het gebruik van het CMS.

Gastenboek:

Wij bouwen o.a. gastenboeken gebaseerd op Purple Yin.
Het gastenboek is handig in het gebruik. Naast alle basisfuncties die vrijwel elk gastenboek heeft - het tekenen van een gastenboek en de berichten aanpassen - kent het opties als privé-berichten en filters.
Het uiterlijk passen wij aan de vormgeving van uw site aan.

Fotoalbum:

Wij zoeken een fotoalbum uit dat het beste aansluit bij uw wensen.

Een fotoalbum waar wij gebruik van maken is Simpleviewer. Dit is een zeer elegant fotoalbum.

Ook een Lightbox fotoalbum is mogelijk. 

Wij bouwen ook fotoalbums gebaseerd op Coppermine Gallery. Het programma is zeer volledig en prettig in het gebruik. U kunt zelf eenvoudig honderden foto's toevoegen. Foto's kunnen door bezoekers op verschillende formaten bekeken worden. Ook kunnen de foto's in een diashow getoond worden.
Het programma maakt gebruik van een MySQL database die wij voor u installeren. Het uiterlijk passen wij aan de vormgeving van uw site aan.

 

Betaling

Na akkoord voor een offerte, stuurt Scalileo een eerste factuur per email (aanbetaling 50%). Na ontvangst van deze eerste betaling wordt gestart met de uitvoering van de opdracht. De vorderingen kunnen voortdurend online gevolgd worden m.b.v. een link naar de website in opbouw die u per email ontvangt. Opmerkingen en/of aanvullingen worden direct meegenomen in de verdere ontwikkeling. Wanneer u tevreden bent met het resultaat ontvangt u een laatste factuur.

Na betaling hiervan wordt de site op de eigen serverruimte geplaatst.